Hiše s tradicijo

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Nastanitve v Hišah s tradicijo odlikujeta tradicija in značaj, ki so jim ga vdihnili predniki. Tradicija nastanitev se izraža skozi arhitekturo zgradbe in dekoracijo, ter v ohranjanju navad prednikov. Kvaliteto nastanitev dopolnjuje skrbno varovano okolje in raznovrstna, zdrava, z ljubeznijo pridelana domača hrana. V hišah s tradicijo gostitelj na vašo željo pripravi tradicionalno večerjo, ob kateri vas seznani s preteklostjo hiše in kraja.
Pokaži več
Hiše s tradicijo, , <img border="0" align="left" src="/pictures/category/7/2010/HT_Logo_SLO_307905.jpg" />Nastanitve v Hišah s tradicijo odlikujeta <strong>tradicija</strong> in <strong>značaj</strong>, ki so jim ga vdihnili predniki. Tradicija nastanitev se izraža skozi <strong>arhitekturo zgradbe</strong> in <strong>dekoracijo</strong>, ter v <strong>ohranjanju navad</strong> prednikov. Kvaliteto nastanitev dopolnjuje <strong>skrbno varovano okolje</strong> in raznovrstna, zdrava, z ljubeznijo pridelana domača <strong>hrana</strong>. V hišah s tradicijo gostitelj na vašo željo pripravi tradicionalno večerjo, ob kateri vas seznani s preteklostjo hiše in kraja. <div style="width: 100%; color: red" id="ReadMoreSeparator">---------------------------------------------------------------------------</div><br />Nastanitve v hišah s tradicijo so v <strong>sobah</strong> ali <strong>apartmajih</strong>. Ker so razpršene po celi Sloveniji, so lahko odlično izhodišče za spoznavanje kulturne dediščine in kulinarike slovenskih krajev. <strong>Večina jih je na podeželju</strong>, kjer si lahko oddahnete od mestnega vrveža ter uživate mir in naravne lepote neokrnjene Slovenije, poizkušate odlična slovenska vina ali se odločite za kakšno od številnih aktivnosti v naravi: kolesarjenje, pohodništvo, jahanje, ribolov, igranje golfa, plavanje, smučanje, tek na smučeh … <br /><br />Hiše s tradicijo so glede na vrsto stavbe ali stavbnega kompleksa razvrščene v enega od naslednjih tipov:<br /> <br />C: Preproste podeželske zgradbe <br />B: Podeželske domačije in meščanske hiše <br />A: Gradovi, graščine, dvorci <br /><br />Glede na tradicionalno razpoznavnost v arhitekturi, opremi, navadah in gastronomiji pa so razvrščene v eno od petih kategorij Hiš s tradicijo. <br /><br /><strong>Vabimo vas, da pregledate ponudbo Hiš s tradicijo in najdete primeren kotiček za sproščen oddih. <br /></strong>, Hiše s tradicijo Slovenije vas vabijo, da v tradicionalnem okolju doživite drugačno, bogatejšo počitniško izkušnjo.


X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti